Sunday, December 31, 2006

VANHA VITSI

.

Afrikkalaista kannibaalisuklaata. Nam.

Bloggarikaveri ISOPEIKKO kertoi vitsin:

- Mikä on kannibaalin lempiruoka?
- Hampurilainen ranskalaisilla ja puoli kokista.

Hihihii... Hahahaa... Hohohooo.... (Iihm iih, pyyhkii silmiään)

Kerrottuaan vitsin, Isopeikko lausui: "Vanha vitsi. Tosi tylsä."

No joo, mietitäänpäs hetki. Vitsi oli minulle uusi kun en ollut sattunut kuulemaan. Lisäksi nauroin sille kolme kertaa. Ensin eilen luettuani sen illalla väsyneenä ja tajuttuani siitä ainoastaan että vitsi on "ranskalaiset" jotka ovat syötävää kannibaaleille. Toisen kerran nauroin tänä aamuna kun tajusin että puoli kokista viittasi kokkiin! Hah hah. Verratonta. Hulvatonta. Maukasta.

Kolmannen kerran nauroin tätä postausta tehdessäni. Nousin koneen äärestä ja menin keittiöön raportoimaan miehelleni: "Jumatsukka, nyt vasta ehdin tajuta että hampurilainenkin on ihminen!" Hah hah haa!

Ja nyt meilaan vitsin kavereille. Tampereen suunnalla asuville pitää meilata kolmeen kertaan. Ne ovat minun sukulaisiani.
.

4 comments:

 1. Se parhaiten nauraa, joka itselleen nauraa. Hyvää uuttavuotta! -toivottelee odotellen lisää samanlaisia naurettavia postauksia ))

  ReplyDelete
 2. Thoo! Hihi! Repesin. :D

  Toi hampurilainen meni multaki ensin ohi, mutta hokasin sen ennen ku luin postauksen loppuun. :D

  ReplyDelete
 3. Hei Virtaska!

  Samaten sinulle hyvää uutta vuotta! Kävin eilen blogeissasi :)

  Hei Unenvarjo!

  Nopeaa hokaamista meihin hämäläisiin verrattuna :D

  Jotkut väittävät että miehet pystyvät keskittymään vain yhteen asiaan kerrallaan. Olisi kiva kuulla joltain miespuoliselta lukijalta että väite ei ole tosi, vaan että heikäläiset ovat myös yksilöitä eivätkä selkeästi mallistoa putkiaivo/tippaleipäaivo. Jos joku miespuolinen kommentaattori vahvistaa käsittäneensä vitsin kolmitahoisuuden, saamme todisteet siihen että tuo teoria ei pidä vettä :D

  ReplyDelete