Friday, December 15, 2006

MÄKKÄRI

.


Tänään oli vähän erikoinen päiväjärjestys ja päätettiin että mies hakee meille mäkkäristä noutoateriat iltapäivällä. Hih, kun sanoin haluavani juustohampurilaisen ja pienet ranskalaiset, hänelle oli joko suositeltu tai hän oli valinnut minulle lasten aterian. Kyllä nauroimme kun sisältä löytyi lelu! Pistän Pelastusarmeijan joulupataan, minne aion muutenkin pistää jotain vähävaraistan perheiden joulua ajatellen.

Kiitos kaikista kommenteista. Oli vielä jälkikäteen tullut vanhempiin postauksiin hyviä kirjoituksia. En tällä kertaa ehdi vastata, mutta kiitän kauniisti.

Terveisiä tälltä Mäkkini äärestä (eMac) Mäkkäriaterian sulaessa sisuksissani.
.

3 comments:

 1. Tuota, aioin ensin kommentoida, mutta en taidakaan, kun tarkemmin ajattelen. Tulisi vaan Kopsille paha mieli, KopsBurger........ Syökää Kopsia, syökää Kopsia...,D Tää oli jo parempi versio, mitä ajattelin(kaan).
  Meillä syötiin eksoottisesti punajuuria ja tonnikalaa.

  ReplyDelete
 2. Mä vedin tarjouslanttulooraa ja kermaperunoita juhlasillillä;)

  Noita Mäkin leluja on tullut joskus katottua sillä silmällä, olenhan tällainen hamsteri, kaikki keräilykama kiinnostaa...

  ReplyDelete
 3. Polgara

  Jos paha mieli on tullakseen niin kyllä se tulee jo vihjauksestakin. Kohta saat maistaa KeppiBurgeria :D

  Minulla on jossain tallessa pahuksen hyvä punajuurikakun resepti, mutta kun en yleensä leivo niin en ole sitä muistanutkaan. Sen voisi hyvin antaa ihmisille jotka leipovat, esim. joulukortin mukana... öö, ensi vuonna. Tänä vuonna ei enää ehdi.

  Salka

  HamsterBurger, hmmm... neljä koipea. Polgaran ideassa on vain kaksi :D

  Kyllä nyt tuli paljon ruokaideoita. Mainostaminen on helpppoa. Heittää vaan jonkun mielikuvan ja siitä se sitten kehittyy. Kuten huomaatte :)

  ReplyDelete