Friday, December 08, 2006

LISÄÄ LÖYDÖKKEJÄ

.


No voihan sikojen sippurat! Kops saapuu vastaanotolleen ja näkee eilisen löytöeläimen lisäksi kaksi muuta. Eläimillä on ihmisen mielenterveyttä edistävää vaikutusta joten ovatpa saattaneet tulla ihan oikeaan osoitteeseen.
.

9 comments:

 1. minua ei lakkaa hämmästyttämästä kuinka moni ottaa pehmolelun terapeutilleen mukaan. Lapsillekin lelut tulevat terapian puolesta.
  minulla jäi odotushuoneeseen lapanen, jossa lukee DO NOT. se löytyi vuotta myöhemmin samasta odotushuoneesta. se oli hämmmästyttävää.

  nyt olen hukannut uudelleen DO NOT-lapasen (se on vasen), onko se siellä odotushuoneessa?

  ReplyDelete
 2. ...ja lopulta kaikki metsän eläimet päättivät yhdessä lähteä terapiaan jatkaakseen yhteiseloa Myökki-Pyökki -metsässä! Sen pituinen se.

  Siksi ne siis kokoontuvat vastaanotille!

  ReplyDelete
 3. Ihminen puhuu lemmikkielaimensa kanssa (elain siis vastaa) paljon vapaammin kuin toisen ihmisen, jopa ystavansa kanssa.

  ReplyDelete
 4. charlotta4:15 pm

  Tunnen terapeuttisen vaikutuksen jo pelkkää kuvaa katsomalla...

  ReplyDelete
 5. Pekka,

  Mistä tiedät sen? Oletko nähnyt odotushuoneessa? Tuopa jännä ja kiva tieto. Opin sinulta aina lisäfaktoja.

  Ei se tieto minua hämmästytä, että potilaat ottavat pehmot mukaan, mutta se voisi hämmästyttää jos terapeutti istuisi sohvalla omien pehmoeläimiensä ympäröimänä... Nytpä Kops saikin idean :D

  Mitä oikeassa lapasessa lukee kun vasemmassa on DO NOT? (Ilmeisesti DO) Täytyy käydä tarkastamassa löytötavaroista onko siellä. Täällä on niin paljon kaikkea että pitäisi rakentaa lisäsiipi elleivät kleptomaani- ja pyromaaniasiakkaat aina hiukan "auttaisi". Ja joka aamu löytyy aina uusia tavaroita!

  Polgara

  Tarinat ovat ihanan terapeuttisia. Rauhoittavia, elähdyttäviä, ja saavat ajatukset pois ikävistä asioista. Tuo oli maan mainio tarina! Siihen saa itse kutoa alun! Loistavaa...

  HPY

  Aivan, ja eläin ei lörpöttele eteenpäin. Great!

  Charlotta

  Mielikuvitus ja eläytymiskyky - ihminen on hieno luomus :)

  ReplyDelete
 6. Isopeikko on nyt näkevinään tässä kuvassa jotain erityistä. Siinä, että se on niin näkevinään, ei tietysti ole mitään erityistä.

  Se erityinen on olevinaan kettu, karhu ja pieni "suden" poikanen. Vaikuttaa mukavalta porukalta. Karhukin on jo hakenut talviturkin pesulasta. Ja kettu on naamioitunut zorroksi (Kops voi kysyä vaikka Ritalta mitä espanjankielinen sana zorro tarkoittaa).

  Tämä peikko on itte karhujen unikaverina millon minkin karhun kainalossa. Karhut sanovat sitä hyvin tearpeut... eiku bearteup... niin siis sillai, että se on niistä mukavaa.

  ReplyDelete
 7. Oikeanpuolimmaisessa luki "separate"
  ne olivat joululahja sydämeni valitulta. Vaikka käsinkirjailtu teksti liittyi varmasti enemmän taipumukseeni kadottaa useita lapasia talvessa, niin halusin nähdä siinä myös jotain parisuhdesymboliikkaa. "Do not separate."

  Kun kadotin vasemman lapasen jäi käskyksi: separate
  ja kuinka ollakkaan suhde alkoi kylmentyä nopeasti ja kahden viikon puhumattomuuden jälkeen hellien ajatusteni kohde lopulta suostui puhumaan minulle sen verran, että ilmoitti:tämä ei toimi.

  ja mikä kummallisempaa kun löysin vasemman lapasen vuotta myöhemmin terapeutin odotushuoneesta, huomasin suhteen unelmieni naiseen taas lämmenneen.

  Valitettavasti taas nykyään lapanen on hukassa enkä ole ollut missään yhteydessä Dejah thorikseeni yli vuoteen.

  siksi olisi mukava jos lapanen löytyisi. DO NOT on vihreällä langalla ja lapanen itse sininen. vasemman lapasen peukalossa on reikä, josta valkea thinsulate eriste näkyy.

  ReplyDelete
 8. Isopeikko

  Pidän siitä mitä näet. Sitähän minäkin näin. Pitäisikö meidän olla hyvillämme vai huolissamme siitä että ajattelemme samaa? Kops oli ajatellut samantapaisen ajattelun kuin Peikko karhujen kainalossa. Kops ajatteli että teddykarhulla on Kopsin näköinen pehmo kainalossaan. Kops kehitteli sitä ajatusta edelleen. Pistää blogiin jos saa aikaiseksi.

  El zorro, el oso pardo y el lobo. (Ritalta kun kysyy yhtä sanaa, saa enemmänkin. Halusi tai ei.)

  Karhuolutta, bear beer. ""milloin minkin karhun" ... duoda, onko minkillä karhu?

  Mä otan munkin karhun mukaan... Onko munkilla karhu?

  ReplyDelete
 9. Pekka

  Koska tämä on Kopsin PIKAterapia, vastaan lyhyesti. Arvelet että unelmiesi naiselta saamasi rukkaset liittyvät lapasiin.

  Olet tuijottanut liikaa itsesi ja hänen ulkopuolelle, fysikaaliseen maailmaan, ja liittänyt esineisiin ja sanoihin ominaisuuksia. Et saa itsellesi hyviä ihmissuhteita sitä kautta.

  Voisin toki kertoa miten nainen valloitetaan, mutta sitten kuluisi tavattomasti aikaa ja energiaa sen vatvomiseen mikä on muka minun olettamaani sukupuolistereotypiaa, ja se taas ei kuulu pikaterapian henkeen.

  ReplyDelete