Friday, December 08, 2006

PEHMOT JA OIKEAT ELÄIMET

.
Oikeat eläimet ja pehmot ovat sympaattisia ja tuovat turvaa, ehkä myös turpaa. Hah hah. (Kops nauraa omalle vitsilleen niin kauan että alkaa nikotella.)

Niitä voi halata ja silittää ja toisinaan myös pestä ja silittää. Jos eläintä rutistaa, se pitää sen jälkeen silittää. Muistakaa että kissat ovat sähköisiä ja saattavat kaivata huuhteluainetta.

Eläimelle voi kertoa salaisuutensa ja uskoa huolensa. Se ei kerro niitä eteenpäin. Sen huulet olisivat sinetöidyt. jos sillä olisi huulet. (Kops nauraa keksimälleen jutulle niin että tipahtaa tuolilta lattiaan. Töms.)

Viikonloppu alkaa. Perstai ja torjantai ovat jäämässä taakse. Väsyttää ja vätystää.

Tarinankertominen on mainiota puuhaa perstaipuhteelle. Kops ei nyt jaksa kertoa. Terakops on niin väsynyt. Linkittäisin jos jaksaisin, pari ihanaa tarinointiblogia. Osaatte te niihin itsekin. Polgaran kissa jäpisee sielukkaita juttuja joka päivä. Sen huulet saattavat olla sinetöidyt, mutta tassut liikkuvat näppäimistöllä vikkelästi. Isopeikon Sanavarat tarjoaa sikahyviä tarinoita. Eilen kyllä possut paistettiin ja myös kai maistettiin. Hui, mutta se oli silti tähän mennessä paras kertomus. Ekaa kertaa eläessäni printtasin blogipostauksen ulos, jotta sain vielä illalla lukea kuvauksen possun jälkeen jääneestä haitarista.

"Pienemmän porsaan haitari on unohtunut aitan portaille. Se painuu hiljalleen kasaan, jolloin kuuluu matala viheltävä ääni."

Luin eilen Isopeikon tarinan miehelleni, ja kysyin häneltä sen jälkeen: "Mikä oli mielestäsi paras kohta." Hän ei miettinyt kuin hetken. Sanoi: "Se haitari". Ihan niinkuin minustakin.
.

No comments:

Post a Comment