Sunday, November 26, 2006

JUICE

.


Olen halolla päähän lyöty. En edes huomannut linkittää Obeesian blogia josta äsken luin tiedon että Juice Leskinen on kuollut. Obeesia oli otsikoinut lastunsa Juicen omilla sanoilla

EI ELÄMÄSTÄ SELVIÄ HENGISSÄ

Arkiterapeutti Kops tarjoaa arjen terapiaa, ei mitään teologisia tai topologisia wiisauksia, eikä edes näppäriä sanaleikkejä Juicen tapaan, mutta ajatukseni on seuraava.

Jos elämällä tarkoitetaan tätä maapallolla asustelua, niin mitä jos onkin niin että tästä elämästä nimenomaan selvitään HENGISSÄ? Kaikki muu jää, mutta HENKI eli sielu siirtyy muualle.

Olen kerran istunut samassa pöydässä Juicen kanssa Tampereella Salhojankadun pubissa. Meidän varjot ovat varmaan vieläkin seinässä. Oli sitten Juicen henki missä tahansa.

Juice jätti paljon hienoa jälkeensä. Toivottavasti minäkin aikanaan jätän.
.

3 comments:

 1. Minä kuulin asiasta lauantaina kauppareissulla. Kun tulin kotiin, oli pakko tehdä muistopostaus. Ihan pakko. Olen myös tavannut Juicen, konserteissa ja kapakassa, kerran muuten just Salhojassa ;D Herrahenkilö oli hieman huimeessa eli humalassa.

  ReplyDelete
 2. Ai Tampere on sinullekin tuttu? Olen sieltä kotoisin.

  Juice oli legenda jo eläessään, noita samanlaisia Tampereella vaikuttaneita/vaikuttavia älykköhahmoja kuin Veltto Virtanenkin.

  "Huimeessa" :)

  ReplyDelete
 3. No, itse asiassa, tuli aikanaan käytyä aika usein Treella työmatkalla, ei muutoin. Ja järjestettyä koulutustilaisuuksia ja erilaisia tapahtumia, siis sielläkin. Itse asiassa ympäri maata, mutta Tampereella aika usein.

  Siitä lähinnä tuttu paikka ,D En tunnusta muuta. Mää ole syntyny Turuss ja asunu Malmill ,DD

  ReplyDelete