Sunday, November 05, 2006

NÄETTEKÖ?

.


Näettekö tämän sivun normaalisti vai onko jotain rivien tai kuvien päällekkäisyyttä? Yksi kommentaattori kertoi näkevänsä outoja sivullani... Näettekö viinipullon kenties kahtena?
.

6 comments:

 1. Silmät harittavat, kiviin karahtavat, näkymä mahtava, kerralla mahtuva...

  On niin helppoa heitellä pieniä kiviä. Tuo anonyymi kommentoija koittaa käynnistää keskustelua eri selainten paremmuudesta. Sillä on selvä piilotavoite ja se poikkeaa totuudesta jo tekstissään. Uohda se.

  Tietotekniikka on nykyään kuin uskontoa. Meillä on arkisia windows tapauskovaisia ja todella kiihkomielisiä linux fundamentalisteja. Näiden lisäksi on bsd ja solaris lahkolaisia ja apple käännynnäisiä. Jokainen on aivan varma siitä että heidän "uskontonsa" on ainoa oikea ja että heillä on oikeus tölväistä ja terrorisoida kaikkia muita. Pientä terroria ja ylimielisyyttä puolin ja toisin.

  Edelleen vaaditaan kaikkien uskontojen "tasapuolista" huomioimista. Se näkyy juuri tuollaisina kommentteina mitä sait. Sen tarkoitus on saada sinut epäilemään ja ehkä luopumaan omasta "uskostasi". Tai ainakin saada sinut "todistelemaan" "uskontosi" oikeellisuutta. Tai levittämään epäilyksiä muiden "uskovaisten" keskuudessa.

  ReplyDelete
 2. Anonymous7:10 pm

  Kuvan oikeassa laidassa, toinen silmä taulun kehyksen takana, kurkistaa ilmiselvä kettu. Minusta se ei ole ollenkaan outoa.

  ReplyDelete
 3. Anonymous7:29 pm

  Juu ei. Ei millään juu.

  ReplyDelete
 4. C'est du Chianti!

  ReplyDelete
 5. Hyvänen aika, Isopeikko

  Luulin jo hetken että täällä on tappelu käynnissä tai kivisota :) Kynä on miekkaa mahtavampi ja lisäksi sillä on helpompi kirjoittaa, mutta Kops ei kyllä ymmärrä Linuxeista ja solariskeista - solariseist... äh - Kops!

  Käännyttäminen ei meikäläiseen tehoa - vaikka täytyy kyllä myöntää että, hih, kävin katsomassa näkyykö anonyymin mainitsema kettu taulun kehyksen takana. Eli saattaa sittenkin tehota.

  Omasta puolestani olen 98 prosenttisen varma että anonyymi ei heitellyt kiviä millään pahalla, vaan sillä tavalla hyvällä kuten Kops aina kopauttaa tarvittaessa. Kuka sen tarpeen määrittää, hehe :) Siinäpä se. Kops! (Auts)

  Yritin muuten eilen pistää kuvaa profiiliini mutta en osannut. Täytyy pyytää apua herra Kopsilta, joka on vannoutunut Apple-heppu.

  DD,

  Mmmm... du Chianti. Un verre de vin rouge. Oui :)

  ReplyDelete
 6. Mozilla on kyllä tässä minunkin masiinassa ja se on internet-selain ja se kyllä toimii. Pahemmin jämittää epäkunnossa oleva tai huono näytönohjain ja kaikkein pahiten jos käyttäjä on epäkunnossa tai huono.
  Tarkoitan tällä vain itseäni.

  ReplyDelete