Wednesday, November 29, 2006

VAPAA KUIN TAIVAAN LINTU

.


Free as a bird.

Monet kiitokset kommenteista. Olen lähdössä ulkoilemaan, vapaana kuin taivaan lintu. Tai no melkein. Sillä aikaa kun olen poissa lukekaahan vanhasta Kops-blogistani pätkä tuumailuani siitä olemmeko vapaita.

KAHLEET VAI VAPAA TAHTO

Palaan myöhemmin lukemaan uudelleen mitä mielenkiintoisimpia kommenttejanne ja vastailemaan niihin. Omasta halusta ja vapaasta tahdosta. Pakko mainita, koska kuitenkin haluatte tietää.
.

9 comments:

 1. Vapaus on korvien välissä.

  Ihanaisen vapaata päivää toivotellen!

  ReplyDelete
 2. Vapaus on olla rauhassa, vapautus on uni!

  ReplyDelete
 3. Virtaska ja Polgaska,

  Huomaan olevani samaa mieltä. Ja monta muutakin, kuten tiedämme ja arvaamme :)

  ReplyDelete
 4. Kuinka ollakaan - kirjoitin vapaudesta blogiini hetki sitten ja kun tulin kopsin luo - täällähän on sama teema esille! Ihmeellistä on tämä ;-)

  -gs, ihmisen vapauden kannalla

  ReplyDelete
 5. Gnothi,

  Et kyllä usko tätä, mutta tässä aamutuimaan luin yhtä kirjan lukua vapaudesta ja sitten huomaan että sinä kirjoitat että minä kirjoitan että jotta tota noin :D

  ReplyDelete
 6. kops,
  kyllä minä uskon ;-)

  Jung on puhunut synkronisiteetin ideasta, jolla hän tarkoittaa näennäisesti erillisten tapahtumien kytkeytymistä merkillisellä tavalla toisiinsa. Tästä on caseja ja niitä tulee lisää kun vaan pitää silmät auki. Jokaisen kohdalle. Vanhan viisauden mukaan kaikki liittyy kaikkii ja siltähän se välillä tuntuu...

  -gs

  ReplyDelete
 7. Minä ainakin olen Vapaa nykyisin! Vapaa uskonnon kahleista, vapaa ex-miehenhelvetistä, vapaa muiden mielipiteistä(niistä tahallisesti loukkaavista)ja vapaa tekemään mitä tahdon. Juuri nyt tahdon mennä nukkumaan ja niinpä kohta menenkin;)

  ReplyDelete
 8. Salka,

  Puhut juuri siihen tapaan mitä käsitän vapaudella. Olin ajatellut tuosta postata, minkä varmaan kohta teenkin :)

  ReplyDelete
 9. Gnothi,

  Osaamatta noin hienosti eritellä, minulle tapahtuu nykyään jo joka päivä jotain jonka voisi melkein arkiajattelussa väittää telepatiaksi. Esimerkiksi ajattelin pari päivää sitten Nietzchea, mitä en todellakaan voi väittää yleensä tekeväni, und dann... Na siehst du?

  ReplyDelete