Saturday, November 11, 2006

LAUDASTA PÄÄHÄN

.


Arkiterapeutin oveen koputetaan.

- Pvää. Ps ts pikterap?

- Anteeksi kuinka?

- Anteeksi kovasti. Yritin nopeuttaa kun tämä on pikaterapia. Kysyin että pääsenkö taas pikaterapiaan? Annoitte eilen neuvoksi korjata itse pirstoutunut menneisyyteni, mutta siinä pari tuntia nikkaroituani koko teelmä sortui, veistin sormeeni ja sain laudasta päähäni.

- Vastatkaapa tähän kysymykseen. Kun lauta putosi päähänne, kuuluiko siitä KOPS?

- Taisipa kuulua...

- Miten tulkitsette sen?

- Jaa, tuota... Olisiko niin että kopsautus merkitsi että vähän meni pieleen ja pitää tehdä uusi suunnitelma.

- Sitähän se. Kun elämä kopsauttaa, tarkastellaan tilannetta uudelleen, tehdään piirustukset ja nikkaroidaan taas lisää. Välillä joutuu purkamaankin.

- Niin, no itse asiassa sain jo rakennetuksi aika mukavasti alkua. Tuntuu hyvältä kun se on itse tehtyä. Lähdenpä jatkamaan urakkaa. Minulla on pari ideaa joita voin kokeilla.

- Tarvitsetteko apuani?

- En toki. Kiitos kiitos! Saanko tulla kertoilemaan miten edistyn?

- Tottahan toki. Vastaanotto on aina tässä vaikka en itse olisikaan paikalla. Itsepalveluterapia. Viestejä ja käyntikortteja voi jättää postilaatikkoon. Olen erittäin iloinen teidän puolestanne jo etukäteen. Oman elämän nikkarointi on ihan niitä parhaita ja palkitsevimpia puuhia. Kun siitä pääsee jyvälle, nauttii haasteista ja jopa epäonnistumisista silloin kun niistä oppii ja saa osviittaa tulevaan. Se on minun kokemukseni.
.

3 comments:

 1. Hello!*huutaa kovaan ääneen*

  Onks se terppa paikalla!!*riisuu pompan ja kalossit*

  Mullaoisasiaa. Autatteko?*katsoo anovasti*

  EnpääsekommentoimaanRitanviesteihinjamullaiskipaniikki.*vääntelee käsiään ja tuhertaa itkua*

  Onksmullapanneri?!*polvistuu epätoivoisena*

  Auta!*lysähtää terapeutin divaanille*

  ReplyDelete
 2. Huomenia!

  Itsepalveluterapiaa parhaimmillaan. Asiakas tekee itse diagnoosin, panikoituu, riehuu niin että Kopsin keppikin on näemmä katki (ottaa Kopsin keppikaapista uuden kepin) ja divaani on poikittain lattialla (tönäisee divaania kepillä). Oho, anteeksi. Tulkaa pois sieltä divaanin alta. Ongelmannehan on ratkennut itsestään. Ettekö huomaa? Voitte kommentoida yhtä hyvin tänne kuin Ritalaan. En ole iltaisin kummassakaan. Poistun aina aikaisin jotta olen aamulla levännyt ja voimissani. Sitä paitsi ongelmilla on taipumusta häipyä itsekseenkin yön aikana. Möröt ja kauheudet eivät viihdy päivänvalossa. Itsepalvelyterapia toimii :)

  ReplyDelete
 3. Jeah, right! Nysse onnaa, turhaan mekkaloin:)

  ReplyDelete