Wednesday, November 22, 2006

NOUSEEKO HAPPAMUUSASTE?

.


Kops meni eilen iltapäiväbussilla mutta siellä ei näkynyt sitruunanaamaisia ihmisiä. Kai niitä sitten on lähinnä aamubusseissa. Toinen selitys saattaa piillä siinä että Kops istui takaosassa ja näki vain takaraivoja.

Eräs ystäväni kertoi seuraavaa: Työtoveri otti tavakseen pistäytyä aamuisin hänen huoneessaan tuulettamassa, kun oli bussissa nähnyt tai kuullut jotain ärsyttävää, joka häntä nyppi. Tämä ystäväni sai joka aamu annoksen "Voi-että-mua-ärsytti-kun'ia" ja alkoi olla jo raivon partaalla kun Kopsin neuvoa pyysi... Hän sai neuvoja mutta se on sitten uuden lastun aihe jonain päivänä.

Ihan samalla vaivalla voi työtoveria piristää aamulla kuin mennä ärsytystä purkamaan. Mites on? Nouseeko happamuusaste sinun läsnäolostasi vai sanotko jotain miellyttävää?
.

9 comments:

 1. Sanon huomenta lehdenjakajalle, bussikuskille ja kaikille, kaikki ei kyllä vastaa jostain syystä. En ole pirtsakka, mutta yritän olla, edes... Itseasiassa olen aamuvirkku, sen lisäksi vielä iltavirkku ja yövirkku. Yhtä virkuu(t)ta ,D

  ReplyDelete
 2. Hei Polggis

  Virkkuutesi herättäisi minussa kateutta jos minussa olisi kateutta. Olen armottoman iltauninen. Mutta aamunvirkku. Joo, minäkin tervehdin usein, ja puhun myyjille ja silleen. Kiitti virkeästä kommentoinnista. Muut eivät virkanneet sanaakaan :D

  ReplyDelete
 3. Mie en ossaa virkata kuin ketjusilimukkaa...

  Pussikuskille sanon päivää ja lähtiessä kiitos. Samoin kaupan kassalle ja naapureille. Vaimolle sanon aamulle heippa kun hän lähtee töihin, hyvää ruokahalua ja kiitos ruuasta ruokapöydässä ja illalla hyvää yötä Rakas. Siitä tullee hyvä mieli!

  ReplyDelete
 4. Eiko ole niin etta nauravaa ihmista kukaan ei ota tosissaan. Siksi niin monella on sitruunanaama ja happamusaste korkealla. Eivat muuten usko itseensa edes.
  Kunpa ymmartaisivat etta hymylla etenee paljon helpommin.

  ReplyDelete
 5. Tervehdys Salka! Bonjour HPY! Rakkaat kanssabloggarit. Jääkätten hyvästi kun nyt kopautan koneen kiinni tältä päivältä. Au revoir! Kut pai. Tapaamme huomenna :-) ISO HYMY - A BIG SMILE

  Sitruuna on muuten ihana mauste esmes leivonnaisissa vaikka ei naamassa :D

  Jos Polgara pistäytyy täällä, mainitsen että yritin kaksi kertaa jättää kommenttia ja kertoa mannevitsiä mutta ei onnistunut.

  Huomiseen!

  ReplyDelete
 6. Anonymous8:52 am

  Paras palaute suuuuuuren firman pikkujouluissa: lähes tuntematon mies sanoi, että 'Sinä se olet kiva ihminen, kun sanot joka aamu huomenta!' Mitähän tuolle miehelle vuosien mittaan tapahtuukaan ...

  ReplyDelete
 7. Anonyymi,

  Kiva esimerkki siitä miten ihmiselle voi merkitä paljon se että heitä tervehditään! Samoin täällä blogimaailmassa on mukavaa kun me bloginpitäjät saamme kommentteja. Kiitos :)

  ReplyDelete
 8. Ei huomenen sanominen silti tarkoita, että olisin mitenkään menettänyt pessimismistäni yhtään ainoatakaan ripausta. Kai huomasitte, että sanon vain Huomenta, en Hyvää Huomenta! ;DDDD

  ReplyDelete
 9. Polgara,

  Mietittäväksi: On sanallista ja sanatonta viestintää. Sanat eivät välttämättä ole ollenkaan merkittävät tervehtimistilanteessa. Huomenta tai hyvää huomenta peittyy sen alle miten sanan/sanat sanoo, millainen elekieli meillä on.

  ReplyDelete