Tuesday, November 14, 2006

PSYKOLOGINEN TESTI

.


Mitä näet kuvassa?
.

12 comments:

Salka said...

Jäätyneitä korsia ja tupasvillaa osittain sulan järven rannalla.

Pikkuliina said...

Kuutti, suloinen kuutti katselee silmät suurina.

Isopeikko said...

Siinä on peikon kädenjälki hieman nurinpäin. Peikko jo miettikin mihin sen kädenjälki on kadonnut. Se voi tulla sen eräänä päivänä hakemaan.

Arkiterapeutti Kops said...

Tupasvilla kuulostaa runolliselta. En ihan tiedä mitä sana tarkoittaa, mutta kuitenkin arvelen - siinä sanan viehätys. Hyvin nähty.

Nyt tuli akuutti kuutin puute ja sanakirjan tarve. Muistelen että kuutti on hylkeen tapainen eläin. Suuret silmät. Luonnossa voi nähdä eläimiä vaikka niitä ei juuri siinä olisikaan. Hyvin nähty.

Jälki on myös hyvin nähty. Kuvittelen peikon kääntelemässä itseään kun yrittää nähdä kädenjäljen oikeinpäin vaikka se on väärinpäin... Öh. miten päin se olisi oikeinpäin? Kipsivalunako peikko sen aikoo poimia?

Polgara said...

Ns. talventörröttäjiä jäällä, jossa päällä lätäkkö, jää sulamassa? Tai kaksi henkilöä niiden törröttäjien takana katsomassa jäähän/lumee/sen alle/sukeltamassa sinne tai pesemässä hiuksiaan. Ja vielä vaikka mitä!!!

hpy said...

Jos naen siina kylmyytta, niin mita?

Arkiterapeutti Kops said...

Polgara,

Sinähän näet monenlaista mitä kaikki eivät näe. Mielikuvitusta, luovuutta, valtavaa hengen lentoa - tai vaihtoehtoisesti huonot silmäkasit ja karsastusta. Veikkaan ensinmainittua koska olen lukenut blogiasi.

HPY,

Näet täsmällisesti ja oikein! Siinä on kylmyyttä. Toisinaan sikaari on vain sikaari, kuten Freud sanoi. Kops lisää että on aikoja, jolloin kannattaa pelkistää ja keskittyä vain yhteen asiaan kerralla. Sekin on kyky.

Junika said...

Siin on kolkytlukuinen nainen hattu syvälle vedettynä ja hartioillaan kettupuuhka.

Isopeikko said...

Peikon kädenjälki on siihen pudonnut peikon kulkiessa ohitse. Peikko ottaa sen takaisin. Niin se sen tekee.

Maitzu said...

Siinä näyttäisi olevan kaksi viluista mäyräkoiraa parrat jäässä ja toisella vielä oravan häntä. Mutanttikoiria?
:)

Arkiterapeutti Kops said...

Junika tsau,

Sitä ollaan ilmeisen muotitietoisia, huomaan. Yritin kovasti nähdä sen sinun laillasi mutta en onnistunut. Alla näkyy ihan kuin kettupuuhkaa mutta silloinhan sen naisen pitäisi olla väärinpäin...

Peikko,

Kuinka kädenjälki voi pudota? Mutta toisaalta näen vielä varjosi tuossa seinässä edellisen käynnin jäljiltä.

Puhutaan enemmän kunhan FBI on käväissyt.

Maitzu,

Tuo saattoi hyvinkin olla kaikkein monipuolisinta näkemystä osoittava lausunto. Oravanhäntäinen mäyräkoira! Voihan ihme. Ja se oli jo alunperin sekä mäyrä että koira. Kaksoismutantti.

Arkiterapeutti Kops said...

Pitää vielä kokoavasti todeta että kaikilla oli erilainen näkemys. Polgaralla jopa oma näkemys vaihteli vaihtoehdosta toiseen.