Thursday, November 16, 2006

LÄMMINTÄ LAPSILLE

.


Tuollaiset somenpäättömät hanskat voisivat olla kätevät silloin tällöin, esimerkiksi kun ottaa valokuvan blogia varten mutta ei halua palelluttaa käsiään. Eräs ystäväni osti lapsenlastaan varten tuollaiset. Kätevä keksintö, koska siihen saa vedetyksi suojan sormien päälle sitten kun haluaa, eli hansikkaasta tulee tumppu. Saatte käsityksen kun katsotte tuota pannumyssyn näköistä osiota alemmassa kuvassa. On se kiva kun lapsista pidetään huolta.

Mistähän tuollaisia sormenpäättömiä hanskoja voisi ostaa aikuisten kokoa? Tai tämmöisen Kopsin kokoa?
.

6 comments:

 1. Noita "hanskoja" sanotaan kynsikkäiksi ja niitä saa urheilu- ja/tai kalastustarvikekaupoista, rtkeilymyymälöistä ja ennen sai valtion pukutehtaan myymälöistä. Saisikohan nyt boreukselta...

  Ne on varsin kätevät jos haluaa soittaa sirmakkaa ulkona pakkasella. Kokeile vaikka.

  ReplyDelete
 2. Mistähän tämä on merkki että yhä useammin tunnen tarvitsevani sanakirjaa nykyään? Kynsikkäät on uusi sana, en tiedä mikä on sirmakka, en tiedä mikä on valtion puutehtaan myymälä enkä boreus... Mutta peikon ystävällisyyden ja avuliaisuuden minä kuitenkin tajuan vaikka en muuta tajuaisi :) Kampaan tukkasi isolla haravalla kiitokseksi.

  ReplyDelete
 3. Ostin kerran kaverille ihan Stockalta, ei ollut edes kalliit. Yksivärisen kauniin vihreät ja pehmoiset! Kynsikkäät on nimeltään ne, jossa EI ole tumppuosiota. Monitoimi-jotkut on nämä, joissa on tumppuosio. Näissä, mitkä ostin, oli vielä nappikiinnitys tumppupuolella ja fiksun näköisetkin! En tiedä onko niitä vielä, kun ei ollut tänä syksynä!

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 6. Kiitos tiedoista, Polgara, taidanpa alkaa katsella erikoishansikkaita. Jos löytyy niin pistän kuvan blogiin. Mitenkäs muuten?

  ReplyDelete