Wednesday, November 15, 2006

KOPS KUVASI KURREN

.

Klikkaa kuva kookkaaksi.

Ihmiset lähtevät joskus pitkille pyhiinvaellusmatkoille etsimään elämän tarkoitusta ja saamaan elämyksiä. Sitten he tulevat takaisin ja ovat joko uudella hengellä täyttyneitä tai sitten eivät. Voivat havaita että kaikkea on jo täällä. Tässä ja nyt. Ihana luonto, omat henkiset kyvyt, estetiikan taju arjessa, kotona, omassa pihassa. Ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan.

Arkiterapeutti Kops avasi kylpyhuoneen ikkunan ja räpsäisi kuvan oravasta omassa pihassaan, pensasaidan taitteessa. Kopsin pihassa ja oravan pihassa.

Juttu voisi jatkua niin että orava otti taskusta pienen kameran ja räpsäisi kuvan Kopsista. Ainakin se katsoi Kopsia uteliaana.
.

4 comments:

 1. Asian voi nähdä myös niin että Kurre bongasi yhden Kopsin.

  ReplyDelete
 2. Niin voikin! (Hymyilee korvasta korvaan ja ojentaa Lasselle tammenterhon)

  ReplyDelete
 3. Kops, tää pelkää oravia!*tärisee*

  Kerran yksi kurre hyppäsi piharoskiksesta(!)rinnuksiini tarkoituksenaan tappaa pieni pelokas Salka ,joka kirkaisi niin, että oravalla ja vieressä kulkevalla työtoverilla putos löysät housuun. Siinä me sitten täristiin, kaks ihmistä ja yks orava. Mitäs menin heittämään panaanin kuoret kurren kotiin...

  ReplyDelete
 4. Salka,

  Pidän aina kaulavaltimosta kiinni kun näen oravan, jotta se ei pääse siihen tarraamaan jos hyppää. Miksi luulet että otin tuon kuvan noin kaukaa? Hah hah.

  Kaikesta huolimatta, hirveän koominen tuo teidän kohtaamisenne oravan kanssa, kaksi ihmisen kokoista ihmistä ja yksi oravanrääpäle. Mutta niin se on. Kops kirkaisee jos (oravaa pienempi) hämähäkki hyppää roskiksesta rinnuksiin.

  ReplyDelete