Monday, November 20, 2006

KÄTEVÄÄ KAMERAKÄTEEN

.Hyvät kuvien ottamiseen. Sormilla saa otteen kamerasta, ja kuvan ottamisen jälkeen voi pannumyssyn näköisen osion pistää taas sormien päälle. Stockmann, 6 ekee 90 senttii. 70% villaa,, 20 % angoraa ja loput polyamidia.
Ja voihan ihme millaisen kuvan sain räpsäistyksi sen jälkeen kun käteni kuvasin... Näette sen kun odotatte. Kopsilla onpi nyt hiukan kiire.

Poistuvan kengän ja puujalan kolinaa. Eikun se olikin keppi. Öh.
.

5 comments:

 1. HAAAAAAAAAAAAAAAAAA - JIPPIIIIIIIII - mä tiesin, mä tiesin! Onko nyt hyvä olla Kopsilla, onko??? Jälleen kerran Welhotar osasi welhota oikeat tumpukkaat oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan! Ulkona kamerakädelle varmasti must! Onnea uusille tumpukkaille - keksin tämän uudissanan koska siinä on sekä tumput että sormikkaat. Varpikkaathan tiedät; ne on sukat, jossa on varpaille omat tilat ,D

  ReplyDelete
 2. Hehehe, on, on, rakas Polgara, on Kopsilla hyvä olla. Tumpukkaathan on sana ihan nappiin. Tumpukkaat ne ovat. Kylmemmillä iloilla ne eivät ehkä riitä kun tuuli puhaltaa läpi, mutta jospa sitten pistäisi vielä jotkut isommat räpylät päälle. Siis silloin kun haluaa valokuvata. Muulloinhan voi laittaa erilaiset hanskat. Toisaalta kun niissä on villaa, se voi lämmittää paremmin kuin halvempi systeemi. Nämä on tärkeitä nämä pukeutumisasiat ihmisen hyvinvoinnille. Ei paleleminen ole kivaa. Kiitos vinkistä, Polgara. LÄMMIN KIITOS.

  ReplyDelete
 3. Pilkillä nuo ovat myös tarpeen. Sinä vaan et siihen käyttöön niitä tarvitse.
  Näenkö oikein, sormesi säteilevät.
  Valosormet, hurjaa!

  ReplyDelete
 4. You are the regular Yoda! Let The Force be with you!!

  ReplyDelete
 5. Wow! Ja minä suotta harmittelin että vaaleanpunainen kynsilakka ei näkynyt. Valosormethan ovat cool!

  ReplyDelete