Thursday, January 25, 2007

IHME ON TAPAHTUNUT!

En saanut eilen kuvaani esiin tuohon sivuseinään ja jätin lopulta homman sikseen. Ei sitä siinä vielä aamullakaan ollut, mutta juuri nyt kun pistin seuraavan kirjoitukseni blogiin ja julkaisin, kuvan putkahti itsekseen eetterista näkyviin!

Joulupukkiko sen toi vai haltiakummi?
.

6 comments:

 1. Tätä tapahtuu. Eikös vaan olekin mystinen juttu?

  ReplyDelete
 2. Bloggerin Veka on kilti tänään ;D

  ReplyDelete
 3. Mihin katsot?

  Niiatko? Kumarratko? Kirjoitatko läppäriin? Teetkö niskajumppaa? ;)

  ReplyDelete
 4. Satumaisia asioita tapahtuu joka päivä, Ally ja Polgara. Polgara on ollut satukummini tässä parina päivänä kun en ole ehtinyt kiireiltäni käydä täällä paljon.

  Heidihahmo,

  Ihanaa nähdä sinua, ja tosi kiva kun kysyit! Palan halusta kertoa; Kuva otettiin pääsiäislomalla kun rakas sukulaispoika (14 v.) oli kyläilemässä Tampereelta ja näytti todistuksiaan Kops-tädilleen. Istuimme sohvalla ja meillä oli lämmin Kodak-hetki :) Sillä reissulla pojalle katsottiin tietsikkaa liikkeistä. Kesään mennessä hänelle semmoinen + email hommattiin ja nyt voimme pitää yhteyttä. Eilen sain tietää mitä kokeita hänellä on tällä viikolla. Taidankin meilata vielä ennen kuin lähden koneelta.

  Heippa

  PS Rita-blogini kuvassa luen persian kirjaa kahden iranilaisen ystäväni kanssa, vaikka heitä ei näy kuvassa. Sinusta on oikein sympaattinen kuva omassa blogissasi. Käynpä vielä sielläkin sanomassa saman... (Poistuvia askeleita)

  ReplyDelete
 5. Kiitos, kiitos. Vaikka se onkin vain 1/4 kasvoista. Se kuvani. Ehkä joskus tulee lisää esille...

  ReplyDelete
 6. Minunkin plokini näyttää ihmeesti toimivan minun kovasta yrityksestä huolimatta;) Mukava kuva, kiva kun ihmiset laittelevat omia kuviaan esille! Minä en ole tohtinut, ehkäpä sitten kunhan opin sen kuvanmuokkaustaidon.

  ReplyDelete