Tuesday, January 16, 2007

SUHTEELLINEN ON SUHTEELLISTA

.


Herkukas aamujuoma, cactusmehu, jossa mukana lime ja omena. Väri saisi marsilaiset kalpenemaan samassa kuvassa, ja muut kansalaisuudet vihertämään kateudesta. Omenat ovat kameleontteja. Niitä on kaikkia värejä paitsi skottiruutua. Se on vaan taikauskoa että appelsiinimehun on oltava keltaista. Tomaateista ei takeita. Miten muuten tomaatti punastuu?

Tuoppi edellisessä kuvassa on vetoisuudeltaan desilitran tai puoli. Sitäpä ette havainneet ellette huomanneet. Tajusitteko että käsititte sen?
.

8 comments:

 1. Oikeassa kontekstissaan litku muodostuu kaameasta tiskivedestä houkuttelevaksi uutuus-aamujuomaksi!

  Alempi tuoppikuva meni täydestä, huomasin mittasuhteet vasta sanottuasi;) Jos olisin aiemmin älynnyt katseellani zoomata vaahteranlehtikuvioista liinaa olisin huomannut silmieni adaptoituneen aivojen lähettämään väärään mielikuvaan.

  ReplyDelete
 2. Käsitin ymmärtäneeni vaikken tajunnut huomata. Suhteellisen oivallus, siis.

  ReplyDelete
 3. Plah. Piti olla "Suhteellinen", mutta olkoon noin.

  ReplyDelete
 4. Eihän tuota voi juoda, siinähän toivetaan heti aamusta tympeää arkea ,D Emminä ainakanas jua, en, minä juon C-multivitamiinia ja kaffetta...

  ReplyDelete
 5. Salka

  Ihastun usein sitä ilmiötä kun huomaan erehtyneeni tuonkaltaisesti. Hauskoja kokemuksia tulla harmittomasti huiputetuksi. Havaintopsykologia on kiehtovaa!

  Ah, Kale, siis ymmärsit tajunneesi että käsitit bonjaten! Asia on harvinaisen selvä. (Kuten sinäkin, voisin heittää päälle, mutta siinä huumorissa on vaaransa :)

  Polgara

  Kaffetta on saatava aamulla. Niin on!

  ReplyDelete
 6. Ollaanpas täällä nokkeloita!

  ReplyDelete
 7. Nokkeloita mutta ei nokkavia. Eikä nenäkkäitä :) Aidosti ilakoivia. (Taikkamä kopsahutan)

  ReplyDelete
 8. Anonymous7:13 am

  Chilessä ne syö jonkin kaktuksen hedelmiä. Se on siis ihan viljelykasvi. Ja ihan ok makuinen.

  ReplyDelete